Centrul Gifted Education

sâmbătă, 18 februarie 2012

Ti-am spus astazi cat de mult te iubesc ?

Cele mai mari mistere ale dragostei

Dragostea este un lucru puternic dar, totodata, cel mai misterios din univers. Dragostea, in cele mai ciudate moduri, poate dura o viata intreaga sau se poate termina brusc. Dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si poate fi, de asemenea, una dintre experientele cele mai dureroase cand ajunge la capat. Acest articol explica cele mai mari mistere ale dragostei.

Sentimentele si emotiile

Unul dintre cele mai mari mistere ale dragostei este sentimentul simplu pe care il ai cnd iubesti pe cineva. Este un amestec complicat de emotii, ganduri si sentimente care fac dragostea posibila. Dragostea nu e ceva ce alegi - pur si simplu se intampla. Oamenii spun ca este bazata exclusiv pe produse chimice si enzime pe care le eliberam, altii tind sa creada ca este o forta cosmica. In ambele cazuri, este adevarat ca suntem ceea ce gandim ca suntem.

Dragostea este irationala


Un alt mister al iubirii este faptul ca dragostea poate fi complet irationala. Poate ca nu are nici un sens, dar tot simtim. Vorba ca "dragostea e oarba" este adevarata in anumite cazuri. Iubirea neconditionata inseamna ca indiferent ceea ce spune sau face o persoana, o iubesti fara nici o indoiala.

Respectul si loialitatea

Sa iubesti pe cineva inseamna sa iti oferi inima intreaga si sufletul unei alte persoane. Cand iubesti pe cineva, respecti acea persoana complet si simti un anumit nivel de devotament fata de ea. Este un sentiment pe care nu noi alegem sa il simtim, dar ajungem sa simtim in felul acesta in mod automat atunci cand iubim pe cineva.

Intelegerea si bunatatea

Indiferent ce ar putea face cel iubit care sa te supere, se pare ca exista intotdeauna o modalitate de a-i intelege rationamentul. Compasiunea este un lucru puternic, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste. Simplul act de intelegere completa al unei persoane, chiar si a defectelor acesteia, este un mister pe care unii il gasesc destul de incurcat.

Prietenia

Dragostea este un sentiment de conexiune. Ea creeaza prietenii concrete pentru viata. Exista ceva atat de puternic legat de emotiile nespuse intre oamenii care se iubesc, care pare ca te atrage mai aproape. Prieteniile pe care le legi din dragoste sunt relatii de intelegere tandra. Aceasta persoana te poate vedea in momentele cele mai bune, dar si cele mai rele si sa iubeasca in oricare din situatii.

Atingerea

Dragostea este misterioasa, dar conexiunea fizica intre iubire si atingerea este atat de puternica, si totusi atat de subtila. Nu trebuie sa spui nici un cuvant, numai atingerea te face sa simti iubire. Un simplu sarut, o imbratisare sau chiar o atingere de mana poate face diferenta intr-o relatie de dragoste. Acea atingere poate insemna mult mai mult decat ar putea spune cineva.


In fiecare zi...


Libertatea

Cand iubesti pe cineva, lasi garda jos complet. Iti poti arata propriul sine in orice moment. Este libertatea si bucura de a fi tu in jurul altei persoane care face acest mister al iubirii.

Comunicarea

Comunicarea simpla a dragostei este uimitoare. Cand iubesti pe cineva, simti ca poti sa te confensezi acestei persoane fara judecati. Chiar si cand o persoana s-ar simti rusinata, se pare ca atunci cand e vorba de persoana iubita, ii poti spune orice.

Increderea completa

Este o sarcina grea sa ai incredere in cineva complet. Te dai in intregime altei persoane. Dragostea are multe mistere si increderea este unul dintre ele. Este incredibil cum doi oameni pot avea un asemenea devotament reciproc.

Puterea de rezistenta

Forta ar putea fi cel mai mare mister cand vine vorba de dragoste. Puterea conexiunii dintre doi oameni poate indura mai mult decat orice. Chiar daca o relatie de dragoste atinge un punct foarte jos, exista o anumita forta nevazuta sau de conexiune care ii poate aduce din nou impreuna pe cei dragi. Din toata suferinta si durerea pe care doi oameni si-o pot provoca unul altuia, dragostea poate gasi o cale de a face lucrurile bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu